Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Η Δ/νση Π.Ε. Κεφ/νίας σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα και τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για την προστασία της κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19, σας ενημερώνει για τα παρακάτω:
Η επικοινωνία με την Υπηρεσία μας και η διεκπεραίωση των υποθέσεων/αιτημάτων σας είναι δυνατή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mail@dipe.kef.sch.gr

Σας παρακαλούμε να κάνετε χρήση όσο το δυνατόν της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα που υπάρχουν στην Ιστοσελίδα μας:  http://dipe.kef.sch.gr τόσο για την ασφάλεια τη δική σας όσο και του προσωπικού της Δ/νσης.

Η φυσική παρουσία στα γραφεία θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού, τηρώντας όλες τις απαραίτητες ατομικές προφυλάξεις.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ

κ. ΚΟΚΚΟΣΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι σε όλους και όλες, εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και κηδεμόνες τους, στα στελέχη της εκπαίδευσης του τόπου μας , καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο εκπαιδευτικό έργο που ξεκινάει από σήμερα.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και πάλι σε συνθήκες πανδημίας και υπό όρους που επιβάλλονται για λόγους υγειονομικής προστασίας. Συνθήκες ευνοϊκότερες ωστόσο, λόγω κυρίως των εμβολιασμών και της ευσυνειδησίας όλων. Οι σημαντικές αλλαγές στην εκπαίδευση, οι διορισμοί 11.700 μονίμων εκπαιδευτικών μετά από πάρα πολλά χρόνια, οι διορισμοί 25.000 αναπληρωτών νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και η αναδιοργάνωση των δομών εκπαίδευσης βρίσκονται σε θετική τροχιά.

Στη Διεύθυνσή μας, με συνέπεια, σκληρή δουλειά και προγραμματισμό , με την αρωγή του Υπουργείου Παιδείας έχει καλυφθεί πολύ μεγάλο μέρος των αναγκών της και ήδη οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στα σχολεία, έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του δύσκολου έργου τους. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την πλήρη κάλυψη των αναγκών μας, ιδιαίτερα στην Ειδική Αγωγή.

Προτεραιότητα όλων η προστασία των μαθητών/τριών μας, των εκπαιδευτικών, των οικογενειών τους, της κοινωνίας του τόπου μας σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, της Ελληνικής Πολιτείας.

Η πολύ καλή συνεργασία, η εργατικότητα, η προσήλωση στο καθήκον των εκπαιδευτικών μας, των διευθυντών και προϊσταμένων των σχολικών μας μονάδων και της Διεύθυνσής μας με τις αρμόδιες αρχές του τόπου μας (Βουλευτή, Δημάρχους, Αντιπεριφερειάρχη,κ.ά) έχει ως αποτέλεσμα την ετοιμότητα των σχολικών μας μονάδων για την παροχή του εκπαιδευτικού έργου απρόσκοπτα. Οι προσπάθειες όλων βέβαια συνεχίζονται, με ομοθυμία και συνεργασία, ώστε να δημιουργούνται συνθήκες για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία των σχολείων μας.

Στη νέα σχολική χρονιά ας κάνουμε και πάλι την υπέρβαση. Ας κρατήσουμε όλοι μαζί ανοιχτά τα σχολεία μας, μεριμνώντας ο καθένας μας με τον καλύτερο τρόπο για την υγεία του και την υγεία των γύρω του. Με δια ζώσης διδασκαλία ας επιστρέψουμε τα όνειρα και τη χαρά στους μικρούς μας ήρωες, σε μας τους ίδιους, σεβόμενοι ,πρωτίστως, τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας. Χρειαζόμαστε υγεία, αγάπη, κοινή θέληση ,υπομονή και δύναμη

Με την ευχή και την ελπίδα τα καλύτερα να είναι πάντα μπροστά μας, καλή ,ασφαλή και δημιουργική χρονιά, με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ.

«Με λογισμό και μ’όνειρο..» Καλή σχολική χρονιά,

Καλή δύναμη σε όλους

Γεράσιμος Κοκκόσης

Δ/ντης Δ.Π.Ε.Κεφ/νίας

 


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧ.ΧΡΟΝΙΑΣ 2020-2021 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

10 Ιουνίου 2022
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023 7-6-2022 1 ΑΙΤΗΣΗ
by dipekefadmin in Γενικά  0
18 Μαΐου 2022
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ 2022_ΑΝΑΚΟΙΝ_ΨΥΠΡ46ΜΤΛΗ-ΦΤ2-1-8 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ 2022_ΑΝΑΚΟΙΝ_ΨΥΠΡ46ΜΤΛΗ-ΦΤ2-9-61
by dipekefadmin in Γενικά  0
17 Μαΐου 2022
17-5-2022 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕ60 ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΘΕΣΗΣ1 17-5-2022 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕ70 ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΘΕΣΗΣ - Α + Β ΚΕΦ ΝΙΑΣ1 17-5-2022-ΠΙΝΑΚΕΣ-ΠΕ06-ΠΕ08-ΠΕ11-ΠΕ-79-01-ΠΕ86-ΓΙΑ-ΟΡΙΣΤΙΚΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ-ΚΑΙ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΘΕΣΗΣ_
by dipekefadmin in Γενικά  0
16 Μαΐου 2022
Κατόπιν εξέτασης των ενστάσεων, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας ανακοινώνει τους τελικούς πίνακες με τις μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση για οριστική τοποθέτηση…
by dipekefadmin in Γενικά  0